“Van regel naar praktijk”

Domaco Milieumanagement BV is een adviesbureau, in 2007 opgericht door Ad Koetsier. Domaco staat voor: Doen, Maken en Coördineren. Het bureau is gespecialiseerd in de regelgeving voor milieu en veiligheid. Domaco werkt voor de overheid en het bedrijfsleven en beschikt over meer dan 20 jaar praktijkervaring.

Domaco heeft haar kantoor in Boskoop (centraal in het Groene Hart van Zuid-Holland). De projecten worden zelfstandig en in samenwerking met partners uit ons netwerk uitgevoerd. Voor omvangrijke projecten huren wij deskundige medewerkers in, in overleg met de klant. De werkzaamheden voeren wij uit vanuit ons kantoor, bij de klant of een combinatie van beide.

Bijzonder is onze combinatie van projectmanagement, leiding geven en de uitstekende inhoudelijke kennis. Adviseren met kennis van zaken.

Lees in de sectie hieronder hoe de naam en het logo tot stand zijn gekomen.

Domaco

“Niet zomaar een naam”

Het logo van Domaco is gebaseerd op de aanpak van “Van regel naar praktijk” en compliance.

  1. Werk is omgeven door regels: wettelijk en van de eigen organisatie. Zorg voor inzicht in alle regels. Voorbeelden zijn er genoeg: milieuvergunning, lozingsvergunning, de omgevingsvergunning, PGS, BRZO, BEVI, concernrichtlijnen…
  2. Maak onderscheid in de hoofd- en bijzaken. Vertaal de regels naar de praktijk.
  3. Leg het vast in een managementsysteem, voorzieningen en opleidingen.

Daarnaast zit in het logo het LOC-scenario van de ARIE-regeling verwerkt. Kijk daarvoor op deze pagina.

Domaco staat voor DOen, MAken en COördineren en voor de namen van mijn drie kinderen.

ir. ing. A.C. Koetsier, Domaco Milieumanagement BV